Een congres, symposium, training of workshop, zelfs een vergadering voelt niet meer als werk in het Huis van Cuijk. Simpelweg omdat je je direct thuis voelt, je omringd wordt door kleurrijk optimisme en je verzekerd weet van professionele technische voorzieningen en creativiteit.

Het klinkt misschien als gladde verkooppraat: hier moet je zijn! Vanuit zoveel andere plekken klinkt precies hetzelfde. Een bruisende, inspirerende, sfeervolle omgeving voor jouw zakelijke evenement. Het stikt ervan, als je alle wervende websites mag geloven. De ene locatie nog beter, mooier, chiquer, perfecter dan de andere.

Daarom: 5 redenen om voor het Huis van Cuijk te kiezen (mochten het vernieuwde gebouw en de inrichting niet al voor zich spreken)

1. Het heerlijke huiskamergevoel
Met de komst van de bibliotheek wordt de schouwburg een laagdrempelige plek waar iedereen welkom is. Hier mag je gewoon zijn, zonder iets te moeten, maar tegelijkertijd kan en mag er veel. Alles is erop gericht dat jij je prettig voelt in dit huis, net als thuis. De vriendelijke en behulpzame medewerkers staan voor je klaar. Oh ja, de koffie is héérlijk!

2. Kunst en cultuur tot in de voegen
Je wordt omring door boeken, beelden, schilderijen (echt, je komt ogen tekort), muziek, cabaret en toneel. Kortom, het Huis van Cuijk ademt kunst en cultuur tot in de kleinste hoekjes. En dat voel je! Ervaar zelf wat het met je doet. Wij durven te beloven dat je vol energie en inspiratie de deur uitgaat. Als je dat al doet. Blijf gerust lekker eten, er staat ook nog een fijne voorstelling op het programma.

3. De creativiteit van artiesten
Tsja, dat kan natuurlijk alleen maar in een theater. Wij denken in mogelijkheden met de creativiteit van artiesten. Dat is wat jarenlange ervaring met duizenden voorstellingen oplevert. En is dat niet precies wat je graag wil? Net even wat anders, waarover iedereen nog dagenlang (Wat? Jarenlang!) napraat bij de koffieautomaat.

4. Alles op hoog niveau (geen loze kreet)
Jaja, denk je nu vast. Maar hee, wij hebben nu eenmaal een geweldige chef die op hoog culinair niveau de lekkerste gerechten kookt. En ja, wij hebben de ervaring en contacten om een prachtig programma voor jou samen te stellen met top entertainment. Wij doen niks anders! En inderdaad, dat alles in een gebouw met een unieke eigenheid, ontworpen door geroemde architecten.

5. Wij denken met je mee
Samen maken we het bijzonder! Jouw wensen staan voorop, we denken graag met je mee en proberen je zo veel mogelijk te ontzorgen. Het is meestal al tijdrovend genoeg, iets buiten het eigen kantoor organiseren. En er komt altijd meer bij kijken dan je denkt. Wij hebben alles in huis om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Benieuwd naar ons nieuwe huis?
Bel, mail voor meer informatie of maak een afspraak met Myrthe Bouwkamp.

Deel dit artikel