Aandachtig wordt geluisterd naar het verhaal van Anna. 

De pedagogisch professionals van kinderopvang Koetje Boe in Haps waren dolenthousiast. "Wat geweldig!", riepen ze uit. "We gaan dit cadeautje meteen samen uitpakken."

In alle groepen werden de betoverende verhalen voorgelezen uit het prentenboek, waarna de kinderen zelf op ontdekking gingen met verhuisdozen. Wat past erin? Wanneer is de doos zwaar of licht? Wanneer vol en leeg? En, het meest grappige van alles, wie past er zelf in?

Vanaf zaterdag 28 oktober is de Bibliotheek gevestigd in het Huis van Cuijk, aan de Grotestraat 62. Hier wachten superleuke boekjes voor kinderen, en een spannende collectie speelgoed die regelmatig wordt vernieuwd. Wist je dat lid worden van de bibliotheek, en daarmee boekjes lenen voor kinderen, helemaal gratis is? Aanmelden kan online via de website biblioplus.nl.

De verhuizing wordt ​gevierd met een spectaculaire housewarming op 28 en 29 oktober in het Huis van Cuijk. Hier wachten talloze gratis activiteiten, ook speciaal voor de kinderen. Kijk voor meer informatie op huisvancuijk.nl/housewarming.

Deel dit artikel