De studieplekken in de Bibliotheek Cuijk aan de Kaneelstraat waren vaak bezet. 

Gloednieuwe werkplekken
"Met onze verhuizing naar het Huis van Cuijk vergroten we ons aanbod met tientallen werkplekken verspreid over het hele gebouw", deelt Medy Postma, klantadviseur bij Bibliotheek Cuijk. "Het is fantastisch dat we onze bezoekers nu nog meer mogelijkheden kunnen bieden. In de oude bibliotheek aan de Kaneelstraat was het soms dringen geblazen om een plekje te veroveren. Nu hebben we overvloedige werkplekken, waaronder een prachtige entresol met uitzicht op de Maasstraat."

Samen studeren
Ebru, student aan het Merletcollege Cuijk, kijkt er ook naar uit om samen met haar klasgenoten aan schoolprojecten te werken in Het Huis van Cuijk. "Ik ben opgetogen dat ik binnenkort weer een werkplek kan reserveren. Thuis word ik voortdurend afgeleid, en soms lijkt het alsof de muren op me afkomen. Ik ben ontzettend benieuwd naar de inrichting van deze nieuwe ruimte."

Veilig Wi-Fi en printen vanuit huis
In Het Huis van Cuijk is iedereen welkom. Het biedt toegang tot internet voor alle inwoners, met een nadruk op veilige Wi-Fi-verbindingen. Wat veel mensen misschien nog niet weten, is dat je met een biebpas via BiebPrinten vanaf elke locatie printopdrachten naar de bibliotheek kunt sturen, zowel vanuit huis als vanaf je smartphone, tablet of laptop in de bibliotheek. Als je nog geen biebpas hebt, kun je deze eenvoudig aanvragen bij de Bibliotheek.

Geniet van korting op een heerlijk kopje koffie
Tijdens je verblijf kun je ook genieten van een heerlijke kop koffie of thee in het TheaterCafé. Op vertoon van je biebpas ontvang je tijdens de openingstijden van de Bibliotheek 1 euro korting. 

Deel dit artikel